Expositie – Het Landschap van Gooi en Vecht

De Wijdemeerse Kunstkring organiseert in samenwerking met Galerie Trompenburgh en De Historische Kring, een unieke tentoonstelling van meer dan 70 schilderijen met topografische voorstellingen van Gooi en Vechtstreek.

Er worden werken getoond van hedendaagse kunstenaars, zoals André Tellier, Koos Voorn, Wouter van Soest, Hans van Moerkerken, Jack van der Put en ik, Martin van den Broeck. Naast hedendaags kunstenaars wordt er ook werken getoond van schilders die vroeger deze prachtige streek hebben vastgelegd, zoals: J.H.B. Koekkoek, Gabriël, Bern van Beek, Smorenberg en David Schulman.

Wij nodigen u van harte uit deze tentoonstelling te bezoeken op 5 en 6 november. De toegang is gratis.

Datum: 5 en 6 november

Tijd: 10:00 tot 17:00 uur

Locatie: De Oude School, Kortenhoefse Dijk 145 te Kortenhoef

In Weekblad Wijdemeren kunt u een mooi stuk lezen over deze tentoonstelling, klik hier.