Expositie Schilderijen van Gooi en Vecht

11 en 12 november 2023

Openingstijden: 10:00 tot 17:00 uur
Locatie: De Oude School, Kortenhoefsedijk 145

Na de succesvolle expositie van vorig jaar hebben we weer ca. 100 schilderijen en aquarellen bijeen
gebracht in samenwerking met de Historische Kring en Galerie Trompenburgh met topografische
voorstellingen van Gooi en Vechtstreek. Werk van hedendaagse schilders die met passie hun hobby of hun vak uitoefenen, ongeacht hun technische vaardigheden. Maar ook schilders uit het verleden die in deze mooie streek werkzaam waren zoals: Smorenberg, Smeerdijk, van Beek, Gabriƫl, M.A. Koekkoek, Nicolaas Bastert, enz. De kunstenaars zijn aanwezig op de expositie om vragen te beantwoorden. Ook staan zij open voor een opdracht zoals het portretteren van persoonlijke onderwerpen bv. een huis of een boot.

We zien u graag op 11 en 12 November in de Oude School. De toegang is gratis.